Ruimtelijke raamwerken Veld 3 noord en Veld 23

In twee nieuwe buurten in Schuytgraaf kunnen bijna 300 nieuwe woningen worden gerealiseerd. Het gaat om de velden 3 en 23. Veld 3 is de meest noordelijke buurt en heeft de naam ‘Locatie 3.0!’ gekregen. Daar is plek voor circa 264 woningen, waarvan minstens 82 sociale huurwoningen. Veld 23 ligt in het zuiden tegen park Lingezegen aan en krijgt 23 kavels waar mensen zelf kunnen bepalen welk huis ze erop willen bouwen.

Ruimtelijke raamwerken Veld 3 noord en Veld 23

Deze plannen voor deze velden staan in het ‘ruimtelijk raamwerk’, dat het college van B&W naar de raad heeft gestuurd. Zodra de raad het voorstel heeft besproken en erover heeft besloten, komt er een bestemmingsplan.

Wil jij de plannen bekijken? 

Dat kan, klik op één van de linkjes hieronder.

Ruimtelijk raamwerk veld 3 Noord
Bijlage 1 Puntensysteen Natuur Inclusief Bouwen
Bijlage 2 Maatregelencatalogus Natuur Inclusief Bouwen
Ruimtelijk raamwerk veld 23

Opmerkingen?

Heb je na het kijken van de plannen opmerkingen of vragen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar het informatiecentrum via schuytgraaf@arnhem.nl. De opmerkingen kunnen wij dan meenemen bij de uitwerking van het bestemmingsplan.

Laatste nieuws

Met een nieuw huis is er ook een nieuwe tuin om in te richten. Dat is leuk, maar vraagt ook om veel keuzes. Welke planten zijn bijvoorbeeld geschikt...
Het eerste kunstwerk getiteld ‘Take off’, dat onderdeel is van de Kunstroute Schuytgraaf, verschijnt in de wijk: de uitkijktoren van Rob Voerman wordt...