Nieuws

Op zoek naar nieuws uit een bepaalde categorie? Gebruik dan de knoppen hieronder om het nieuws te filteren.

Zoals de naam van haar eigen bedrijf misschien al doet vermoeden, is Nicole van The Travel Club eigenaar van haar eigen ‘reisbureau’. Als reisadviseur wil ze dat iedereen de best passende reis op maat krijgt en dat nog lang blijven doen in de toekomst. Want van één ding is ze zeker: ze gaat nog lang niet weg uit Schuytgraaf.
Lees meer

Voor dé echte fietsliefhebbers maken de weersomstandigheden niet uit. Maar met mist was het haast onmogelijk om de oversteek van de Drielse Veer richting Oosterbeek te maken.
Lees meer

De overtollige eiken die eerder gekapt zijn, krijgen een tweede leven als schuilhut in de fruitboomgaarden. Zo'n vijftig eiken zijn verzaagd tot balken om daarvan schuilhutten te maken.
Lees meer

Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben, startte Roy van Mechelen in 2010 met Mijn Architect. Hij blijft graag betrokken bij het totale proces van de eerste tekening tot de laatste steen. Dat betrokkene kenmerkt Roy, want voor Schuytgraaf bekleedt hij meerdere vrijwilligersrollen. Nu komt hier het voorzitterschap van Ondernemers Netwerk Schuytgraaf bij, iets wat hij stiekem best spannend vindt.
Lees meer

Vanuit haar ambitie om een eigen praktijk op te zetten, volgde Anneke ruim drie jaar geleden verschillende opleidingen (tekenen en Davis®) en zei ze haar baan in het speciaal onderwijs op. Na lang dromen werden de schetsen voor Praktijk Puntenslijper werkelijkheid, waar creatieve talenten ontdekt én gestimuleerd worden.
Lees meer

Van origine was Brechje werkzaam in de gehandicapten- en later de verslavingszorg, maar eigenlijk wilde ze verloskundige worden. Toen het zware werk en de onregelmatige werktijden haar opbraken, besloot ze het roer om te gooien en haar droom na te jagen: werken met aanstaande ouders en hun baby.
Lees meer

Gemiddeld worden er 250 woningen per jaar bijgebouwd in Schuytgraaf. Nog net voor de jaarwisseling zijn op 30 november en 1 december nog drie overeenkomsten gesloten voor de ontwikkeling van ongeveer 100 woningen.
Lees meer

Zoals de naam van haar eigen bedrijf misschien al doet vermoeden, is Nicole van The Travel Club eigenaar van haar eigen ‘reisbureau’. Als reisadviseur wil ze dat iedereen de best passende reis op maat krijgt en dat nog lang blijven doen in de toekomst. Want van één ding is ze zeker: ze gaat nog lang niet weg uit Schuytgraaf.
Lees meer

Ben jij duurzaam ingesteld en wil jij graag zonnepanelen maar is jouw dak niet geschikt? Eneco ZonneHub™ biedt jou de logische oplossing.
Lees meer

Als inwoner van Schuytgraaf, helpt Breng je graag om snel en gemakkelijk op school te komen. SLIMopweg Arnhem wil de stad beter bereikbaar maken en door middel van minder auto's zorgen voor minder files. Dat kan nu met een leuke probeeractie waarmee je twee maanden gratis met de bus kunt reizen in de regio Arnhem-Nijmegen.
Lees meer

Als voorzitter van Ondernemers Netwerk Schuytgraaf én oprichtster van Spruitgraaf (een platform voor en door ouders in Schuytgraaf) is Tineke Otter een bekend gezicht in de wijk.
Lees meer

De 4e schat is eindelijk gevonden. De vinder heeft zich gemeld bij het informatiecentrum en heeft de prijs inmiddels in ontvangst genomen.
Lees meer

Hoewel de naam van haar eigen bureau misschien anders doet vermoeden, heeft Bianca van Fuzzy Logic Marketing haar missie haarscherp op haar netvlies: zij wil andere ondernemers met ‘een gaaf idee’ verder helpen. Niet voor niets is ze medeoprichter van Spruitgaaf en een actief Bestuurslid van Ondernemers Netwerk Schuytgraaf (ONS), de wijk waar ze al ruim 14 jaar woont.
Lees meer

Op zaterdag 23 september van 14.00 tot 18.00 uur organiseert wijkvereniging inSchuytgraaf BURENDAG 2017!
Lees meer

Michelle Rozenhart woont sinds mei jongstleden samen met man Bob en dochters Avithal en Yaël in Schuytgraaf. De uit Rotterdam afkomstige juriste vertelt graag over haar ervaring in de Arnhemse wijk, waar ze helemaal tot rust komt.
Lees meer

Schuytgraaf is een groene wijk. Bijna ieder jaar in september kunnen kinderen én volwassenen verdwalen in een maisdoolhof!
Lees meer

Toen haar dansdocente op haar elfde vroeg ‘of ze niet wat met dans zou willen doen’, ontdekte Linde de mogelijkheden om van haar grote passie later haar werk te kunnen maken. Met een Bachelor diploma Docent Dans van het Artez op zak, richtte ze haar eigen dansstudio op. Gevestigd in Multicultureel Centrum ‘De Omnibus’ geeft Linde (27) drie dagen per week les aan leerlingen van vier tot eind vijftig jaar oud.
Lees meer

Vanaf donderdag 17 augustus start de aannemer het werk in de Groenstrook tussen het Singelkwartier en de Amerikaanse wijk/tuinstad!
Lees meer

Buurt aan de Weide is volop in ontwikkeling en er wordt flink gebouwd. Er zijn inmiddels 122 woningen verkocht en na de zomer gaan er weer nieuwe woningen in verkoop!
Lees meer

Schuytgraaf heeft een eigen winkelcentrum met een breed aanbod van winkels. Zo is er een Albert Heijn, een HEMA, een Etos en tal van andere leuke winkels.
Lees meer

De woningmarkt trekt aan en dat is goed te merken aan het aantal beschikbare kavels die momenteel in Schuytgraaf te koop staan!
Lees meer

Zaterdag 10 juni heeft de start verkoop plaatsgevonden, hier kwamen veel mensen op af. Meer dan 80 belangstellenden bezochten de start verkoop die in het Informatiecentrum van Schuytgraaf gehouden werd.
Lees meer

Het is pas drie weken geleden dat Keurslager De Haas geopend is in Schuytgraaf, maar met Petra aan het roer, loopt alles op rolletjes. Al 13 jaar is zij werkzaam als chefslager bij andere filialen van Keurslager De Haas en sinds kort heeft zij in Schuytgraaf de kans kregen om haar eigen filiaal te runnen.
Lees meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om te ondernemen in Schuytgraaf. Het nieuwe winkelcentrum biedt verschillende mogelijkheden voor ondernemers. Er bestaat de mogelijkheid om een ruimte te huren bestemd voor detailhandel en/of horeca.
Lees meer

Prettig wonen is meer dan een leuke woning en een mooie tuin. Goede infrastructuur en bereikbaarheid is onmisbaar in een wijk als Schuytgraaf. De wijk is dan ook goed te bereiken met auto, bus, trein of fiets. De woonbuurten zijn vooral het domein van fietsers en voetgangers.
Lees meer

Ontdek alle (woon)mogelijkheden van Zuydereiland. Op zaterdag 1 april aanstaande tussen 11.00-13.00 uur wordt Zuydereiland opengesteld voor bezoekers.
Lees meer

Na afloop van de bewonersavond op 23 februari jl. werden de bezoekers gevraagd een vragenlijst in te vullen over de communicatie van en met de gemeente Arnhem.
Lees meer

De kop is eraf! De eerste handtekeningen zijn gezet voor de koop van een prachtige hoekwoning in plan Laan aan de Weide, dat gelegen is in Buurt aan de weide.
Lees meer

Dat is mogelijk op het Zuydereiland! Gelegen aan de rand van Arnhem, maar toch binnen tien minuten van het centrum. Op één van de twee wooneilanden, het Zuidereiland, ontwikkelt Heilijgers 19 gevarieerde geschakelde woningen.
Lees meer

Kom dan op zaterdag 7 januari tussen 11 en 13 uur naar de start verkoop van Schuytse Laakoever. De start verkoop vindt plaats in het Informatiecentrum van Schuytgraaf dat gevestigd is in MFC De Omnibus.
Lees meer

Op zaterdag 17 december 2016 wordt gestart met de verkoop van 48 nieuwbouwwoningen in Laan aan de weide, onderdeel van Buurt aan de weide. Een buurt met een dorpse uitstraling gelegen aan de zuidzijde van Schuytgraaf.
Lees meer

Dat vraagt de ontwikkelaar van het project ViaNova zich af. De locatie ViaNova is onderdeel van de nieuwe buurt: De Locatie 3.0! Een buurt waar duurzaam gebouwd en gewoond gaat worden.
Lees meer

Interesse in duurzaam wonen? Kom dan naar de openavond van ecowijk De Kiem! De informatieavond vindt plaats op dinsdag 4 oktober in De Buitenplaats in Schuytgraaf.
Lees meer

In het centrumveld vinden vanaf maandag 3 oktober a.s. werkzaamheden plaats. Naast het aanleggen van bouwwegen wordt er ook een riolering aangebracht.
Lees meer

Deze vrijdag, 23 september, start de verkoop van 23 woningen in fase 2 van plan De Signatuur Schuytgraaf. Je bent van harte welkom tussen 15.00 en 17.00 uur in het Informatiecentrum van Schuytgraaf dat gelegen is in MFC Omnibus aan het Pallas Atheneplein 2.
Lees meer

Op dinsdag 20 september is er weer een bewonersavond in De Buitenplaats, Marasingel 19. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom!
Lees meer

Van 15 tot en met 18 augustus wordt er gewerkt aan de rotonde bij het Total benzinestation. Naast de rotonde zitten soms diepe gaten die gevaar kunnen opleveren, deze gaten worden regelmatig opgevuld.
Lees meer

Zaterdag 16 juli gaan de woningen van Erf aan de Weide in verkoop! Kom ook en haal de verkoopbrochure op, stel al je vragen en laat je informeren over dit bijzondere project in Buurt aan de Weide, Schuytgraaf Arnhem!
Lees meer

Heiligers nodigt je uit om het Zuydereiland ‘te proeven’. Op zaterdag 2 juli a.s. is het open-eiland op Zuydereiland. Van 10.00 tot 13.00 uur nodigen zij je uit op de plek waar jij zelf bepaalt hoe jouw droomhuis eruitziet. Meld je aan om toegang te krijgen tot het eiland!
Lees meer

Vorig jaar in december is gestart met de bouw van het winkelcentrum en inmiddels zijn de contouren van het winkelcentrum goed zichtbaar. Op woensdag 20 juli wordt alweer het hoogste punt bereikt van de bouw en dit is natuurlijk een mooie gelegenheid voor een feestje!
Lees meer

De winnaar is Ellen Mulders! Zij bedacht de naam ‘PARK LANGS DE ZEEG’ voor het parkje (Groenzone Campus Veste/Parklane) dat 10 juni jl. door wethouder Elfrink is geopend!
Lees meer

Dat is Buurt aan de Weide. Deze nieuwste buurt van Schuytgraaf ligt aan de zuidzijde van de wijk, schuin tegenover de sportvelden. Het is een prachtige locatie, direct aan het groen tussen het oude eikenlaantje en de Grote Weide in.
Lees meer

Vanaf vandaag is er een ontwikkellocatie te koop. Het betreft blok B en C aan de zuidzijde van Buurt aan de Weide. Het veld dat de gemeente Arnhem momenteel ontwikkelt en is gelegen aan de zuidzijde van de wijk Schuytgraaf.
Lees meer

Op 10 juni om 16.00 uur plaatst wethouder Gerrie Elfrink een blanco naambordje op de plek van de Groenzone Campus Veste/Parklane. Het parkje heeft nog geen naam.
Lees meer

Op dinsdag 31 mei a.s. gaan we het kunstwerk bij de entree van Schuytgraaf onthullen. Wethouder Ine van Burgsteden onthult om 19.30 uur het kunstwerk dat door kunstenaar E. Pietersen ontworpen is in opdracht van het wijkplatform Schuytgraaf. Het beloofd een feestelijke onthulling te worden met een sambaband en een steltloper!
Lees meer

In de meivakantie is hard gewerkt aan het fietspad dat tussen het toekomstige Gezondheidscentrum Arts & Zorg én het toekomstige winkelcentrum ligt om de verbinding met de school (MFC Omnibus) beter te maken.
Lees meer

Heeft u onlangs een woning gekocht of denkt u hierover na? Als dat zo is dan kunt u ons misschien helpen. Namens een grote Nederlandse hypotheekverstrekker onderzoeken wij hoe de dienstverlening op hypotheekgebied nog verder verbeterd kan worden. Uw mening en/of ervaring is waardevol voor ons.
Lees meer

Vrijdag 8 april start de verkoop van 27 woningen van de eerste fase in nieuwbouw deelplan De Signatuur, dat onderdeel is van Buurt aan de Weide. Je bent tussen 15.00 en 18.00 uur van harte welkom in het Informatiecentrum van Schuytgraaf, Pallas Atheneplein 2 in Arnhem. De makelaars zijn aanwezig met alle informatie zoals brochure en prijslijst!
Lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd relevant nieuws en leuke weetjes over Schuytgraaf