In 2024 de sleutel van je nieuwbouwwoning in Schuytgraaf? Plan een gratis tuinschetssessie!

Met een nieuw huis is er ook een nieuwe tuin om in te richten. Dat is leuk, maar vraagt ook om veel keuzes. Welke planten zijn bijvoorbeeld geschikt? En hoe combineer je lekker buiten zitten met voldoende groen? Want groen is belangrijk: voor je gezondheid, voor de biodiversiteit en voor het tegengaan van hitte en wateroverlast. Een tuinontwerper kan je helpen de juiste keuzes te maken.

Tuinschetsessies Schuytgraaf

Meld je aan voor een gratis schetssessie!

Tijdens een tuinschetssessie ga je met een professionele tuinontwerper op zoek naar de ideale en makkelijk te onderhouden groene tuin. Hierbij wordt geluisterd naar jouw wensen: welke functies moet de tuin allemaal hebben? Wat is de oriëntatie? En wat is het budget? Je krijgt de schets mee naar huis om zelf – of met een ontwerper/hovenier – verder uit te werken.

Er zijn sessies in februari, maart en april. Je kunt meedoen als je in 2024 de sleutel van je nieuwbouwwoning in Schuytgraaf krijgt. De sessies vinden plaats in informatiecentrum Schuytgraaf - Pallas Atheneplein 2.

Aanmelden kan via www.arnhemklimaatbestendig.nl/tuinschetssessies

Logo's

Tuinschetssessie1

 

Laatste nieuws

Vanaf 3 mei 2024 liggen de bestemmingsplannen Schuytgraaf veld 1, 1a, 26 en 27 en de 14e herziening van het exploitatieplan met de besluiten tot...
Het eerste kunstwerk getiteld ‘Take off’, dat onderdeel is van de Kunstroute Schuytgraaf, verschijnt in de wijk: de uitkijktoren van Rob Voerman wordt...