Bereikbaarheid

Bereikbaarheid Bereikbaarheid - Trein en station in beeld

Bereikbaarheid Schuytgraaf

Schuytgraaf ligt op de rand van Arnhem en Elst. Vlak bij de stad, maar ook midden in het fraaie Betuwse land. De wijk heeft twee toegangswegen en is zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer snel en prima te bereiken. Binnen 7 minuten ben je op de A325 of de A50. Binnen 5 treinminuutjes sta je in het hart van Arnhem. 

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is meer dan goed geregeld in Schuytgraaf. Dat kan ook niet anders als je een eigen NS Station hebt. Bijna elke 5 minuten vertrekt er wel een trein richting Arnhem of juist de andere kant op richting Elst en Nijmegen. Laat de auto maar staan, met de trein gaat alles echt veel sneller.

Op het station pak je trouwens net zo makkelijk een bus richting de stad of verder weg. En de befaamde blauwe trolleybussen brengen je snel en comfortabel naar het buurtje waar je woont of op bezoek gaat. 

Sprinter trein in beeld - Station

 

Arnhem centrum - stoplichten en verkeersborden met uitvalswegen

Uitvalswegen

In Schuytgraaf doe je zoveel mogelijk lopend, op de fiets of met het OV. Pak je dan toch de auto, dan ben je snel op een van de grote uitvalswegen zoals de A50, de A325 en de A15. Het zal je misschien verbazen, maar vanuit Schuytgraaf ben je vaak sneller op de A12 richting Utrecht dan wanneer je in Arnhem-Noord woont. We hebben hier nu eenmaal veel minder stoplichten.

Wil je naar het centrum van Arnhem, dan pak je de Nelson Mandelabrug en parkeer je in een van de vele grote parkeergarages in de binnenstad. Maar maak het jezelf makkelijk. Zo snel als de trein, gaat je met de auto nooit lukken.

Schuytgraaf Schuytgraaf - Sfeerbeeld van treinstation

ACTUEEL Bereikbaarheid in de wijk

In Schuytgraaf starten op 17 augustus werkzaamheden rond het station. De watergang langs de Helenastraat wordt verbonden met de watergang van de...
In de periode van 28 oktober tot en met 8 november vinden er werkzaamheden plaats aan de kruising Laakoever en Minervasingel.
MFC de Salamander, het gebouw aan de Meikers 3, wordt uitgebreid met 5 klaslokalen. Een deel van de op het schoolplein gelegen ‘Kiss & Ride’-...

Blijf op de hoogte

Altijd relevant nieuws en leuke weetjes over Schuytgraaf! Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan snel aan!
 

Houd mij op de hoogte