Werkzaamheden nabij het station

In Schuytgraaf starten op 17 augustus werkzaamheden rond het station. De watergang langs de Helenastraat wordt verbonden met de watergang van de Metamorfosenallee. Dit gebeurt door een ondergrondse verbinding, namelijk met een grote duiker.

Werkzaamheden nabij het station

De aannemer plaatst de duiker onder de grond en zorgt na plaatsing ervoor dat alles weer netjes wordt aangevuld zodat de definitieve bestrating aangebracht kan worden rondom het appartementengebouw dat bij het station is gelegen. Ook wordt de bouw-inrit vanaf de Metamorfosenallee opgeruimd.

Het parkeerterrein aan de zuidkant van het appartementengebouw is tijdens de werkzaamheden niet beschikbaar. Er komen tijdelijke parkeerplaatsen voor de bewoners van het appartementengebouw aan de kant van het station en aan de noordzijde van de appartementen.

WANNEER?

De werkzaamheden starten op 17 augustus 2020 en zullen vermoedelijk voor de kerst gereed zijn.

VRAGEN?

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met het informatiecentrum van Schuytgraaf via de mail: schuytgraaf@arnhem.nl of telefonisch via 026 377 37 37.

 

Laatste nieuws

Met een nieuw huis is er ook een nieuwe tuin om in te richten. Dat is leuk, maar vraagt ook om veel keuzes. Welke planten zijn bijvoorbeeld geschikt...
Het eerste kunstwerk getiteld ‘Take off’, dat onderdeel is van de Kunstroute Schuytgraaf, verschijnt in de wijk: de uitkijktoren van Rob Voerman wordt...