Sander Wind is van Horecapaviljoen Schuytgraaf.
“Met de bouw van het horecapaviljoen Schuytgraaf komt er een droom voor mij uit: een mooie zaak aan het water, een fantastisch uitzicht op het Veluwemassief en zo ongeveer in mijn eigen achtertuin. Ik heb iets met water: de golfjes, het licht, de weerspiegeling van de zon en de maan. Het is een beleving die ik onze toekomstige gasten wil bieden. Het lijkt me helemaal gaaf als mensen in de toekomst na een kanotocht hun boot bij ons aanleggen en gezellig aanschuiven op het terras. Lekker eten en drinken is het belangrijkst. Qua sfeer houdt het paviljoen straks het midden tussen bekende Arnhemse zaken als Stan&Co en Goed Proeven, met een sausje a la Caspar. Eigentijds, shared dining, lekkere speciaalbiertjes en vooral ook eerlijke, lokaal (Betuws) georiënteerde producten. Hoe het precies wordt, ga ik nog met de chef-kok ontwikkelen, maar het wordt heel gaaf. Schuytgraaf ontwikkelt zich zo snel, daar hoort gewoon een hippe horecazaak bij.”