Wonen in Ent: de verkoop is gestart!

In Ent komt alles samen; een gevarieerd aanbod voor jong en oud, gezin of met z’n tweeën. Wonen in het bos, aan het water met ruimte en veel aandacht voor duurzaamheid. Een passende architectuur met pure vormen, gebouwd met natuurlijke materialen en kleurstellingen, uitspringende details met een complete en luxe afwerking. 

Ent

In het laatste, groenste, noordelijkste stukje van Schuytgraaf ontwikkelen we 56 duurzame, ruim bemeten woningen. Op een schitterende plek, grenzend aan het rivierenlandschap met nieuw aangeplante bomen. Hier wordt het heerlijk wonen! Er komen rij-, twee-onder-een-kap-, vrijstaand en semi-bungalows. Variatie genoeg! De woningen in Ent hebben een luxe inbouwkeuken en sanitair, zijn 'smarthome ready' en de zolderverdieping is al deels ingericht. De erfafscheiding wordt aangebracht en de voortuin is al grotendeels bestraat en aangelegd. Al deze extra's zijn bij de koopsom inbegrepen. Ervaar alle financieringsvoordelen van nieuwbouw met lage energiekosten in gebruik. Je zult hier comfortabel leven in de natuur en de voorzieningen dichtbij. Heb jij belangstelling? De inschrijving sluit op 22 november om 12.00 uur. Schrijf nu in op het bouwnummer van jouw voorkeur via  www.woneninent.nl.

Ent

Laatste nieuws

Vanaf 29 november ligt het ontwerp bestemmingsplan Schuytgraaf - herziening Achterstraat en reparaties ter inzage.
Er zijn nog enkele huurwoningen binnen het Huybert van Olden hofje beschikbaar. Bekijk de projectwebsite en schrijf je in!