Wonen in Blauwe Wilgen? Zet 17 maart in de agenda!

Het is bijna zo ver: de start van de verkoop van 21 woningen van fase 4A. Is jouw oog gevallen op de mooie wijk Blauwe Wilgen? Zorg dan dat je 17 maart in koeienletters in de agenda noteert, want op die datum start Roosdom Tijhuis met de verkoop van acht twee-onder-een-kapwoningen en dertien eengezinswoningen in deze fijne wijk.

Blauwe wilgen

Toekomstbestendig wonen

De nieuwe woningen worden gebouwd conform de laatste BENG-eisen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan in hoeverre jouw woning energiezuinig is. Daarmee passen de nieuwe woningen helemaal bij de rest van Schuytgraaf. Duurzaamheid staat hier immers centraal. Ook het verwarmen van de woningen gaat op een duurzame manier. In Wilgenvliet wordt er gebruikgemaakt van een collectief duurzaam energiesysteem op basis van warmte/koudeopslag in de bodem, in combinatie met een warmtepomp en een warmtekrachtventrale, welke zorgt voor de levering van warmte en koeling.

Digitale start verkoop

Zie je jezelf al helemaal wonen in deze fijne nieuwe woningen? De digitale verkoop start op woensdag 17 maart. Via de projectwebsite van Roosdom Tijhuis kun je je vanaf dat moment inschrijven voor de woningen. Hier vind je ook de verkoopdocumentatie en prijzen vanaf de start van de verkoop. De inschrijving is geopend tot 24 maart 12:00. Helaas kan er, in verband met de coronamaatregelen, geen fysieke start van de verkoop plaatsvinden.

Maak kennis met de buurt

Kun je niet wachten om alvast een wandeling door jouw nieuwe woonwijk maken? Met deze Virtual Reality tour geniet je alvast van een levensecht voorproefje van het nieuwe plan.

Laatste nieuws

Met een nieuw huis is er ook een nieuwe tuin om in te richten. Dat is leuk, maar vraagt ook om veel keuzes. Welke planten zijn bijvoorbeeld geschikt...
Het eerste kunstwerk getiteld ‘Take off’, dat onderdeel is van de Kunstroute Schuytgraaf, verschijnt in de wijk: de uitkijktoren van Rob Voerman wordt...