Wie wordt het zevende huishouden van CPO De Witte Wilgen (Erve Bakhuys)?

Op de overgang van Schuytgraaf naar de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn ligt de kavel De Witte Wilgen, een kavel voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De kavel biedt in totaal de ruimte aan zeven particulieren die samen hun eigen deelbuurtje vormgeven.

CPO Erve Bakhuys

De uitverkoren groep (6 huishoudens,) die zich hebben verenigd onder de naam “Erve Bakhuys”, koopt van de Gemeente een stuk grond en zal daar met 7 huishoudens elk een duurzame woning realiseren.

De kavel De Witte Wilgen ligt in het meest noordelijke puntje van Wilgenvliet, door een watergang gescheiden van de Achterstraat. Deze straat begrenst Schuytgraaf aan de noordzijde. De ontsluiting van de kavel ligt aan de zuidkant, aan de straat "Basculebrug". De kavel waarop de zeven woningen gebouwd worden heeft een oppervlakte van ca. 2.655 m².

Met het plan voor Erve Bakhuys wil de groep graag laten zien dat het mogelijk is om verschillende onderdelen en functies in elkaar te laten overlopen op één erf. Privé en gemeenschappelijk lopen op een natuurlijke wijze in elkaar over, waardoor het geheel een ruimtelijke uitstraling krijgt en je als bewoner een echte natuurlijke erf beleving ervaart.

Erve Bakhuys is op zoek naar een 7e huishouden om dit mooie plan te realiseren. Bekijk alle informatie en het inschrijfformulier op de website van Erve Bakhuys.

Voor meer informatie over de kavel en plannen van de Gemeente, zie website Wilgenvliet.

Laatste nieuws

We praten jullie graag bij over de laatste ontwikkelingen in Schuytgraaf met deze nieuwsbrief voor Locatie 3.0.
Stoer en stedelijk, natuurinclusief en duurzaam, gezellig en levendig. Spreekt dit u aan? Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van Schuyts Kwartier...
Boven het winkelcentrum, aan de Juventastraat en Fortunastraat, bouwt Portaal 47 appartementen.