Tuyn - 25 eengezinswoningen in Schuytgraaf

Met veel plezier laten wij je weten dat er een nieuw project komt: Wonen in Tuyn in Arnhem. Vanaf nu kan je inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Tuyn - 25 eengezinswoningen in Schuytgraaf

Woningaanbod
Deze nieuwe woonplek bestaat uit 25 koopwoningen, waaronder rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en rug-aan-rug woningen. Koopsommen vanaf € 345.000, - v.o.n. Bekijk hier de verschillende woningtypes.

Architectuur
De verschillende woningtypes in Tuyn zijn ontworpen door Mix Architectuur en onderverdeeld in twee deelgebiedjes met een eigen sfeer en uiterlijk. In Wonen aan de Achterstraat staan vrijstaande woningen (type A), tweekappers (type B) en rijwoningen (type C/D), met zicht op het rivierenlandschap. Daarnaast bevindt zich het erf van de bestaande boerderij, die herontwikkeld wordt tot een kleinschalige zorginstelling. Op de plek van de oude schuur, in het bestaande groen van het erf en naast het karrespoor, worden rug-aan-rug-woningen ontwikkeld (type E). Dat is Wonen op het Erf.

Inschrijven
Wil je ook wonen in Tuyn? Meld je aan via wonenintuyn.nl. We houden je dan van de laatste ontwikkelingen op de hoogte!

 

Tuyn - Vogelvlucht

Laatste nieuws

Met een nieuw huis is er ook een nieuwe tuin om in te richten. Dat is leuk, maar vraagt ook om veel keuzes. Welke planten zijn bijvoorbeeld geschikt...
Vanaf donderdag 16 november 2023 ligt de ontwerpbestemmingsplannen Schuytgraaf veld 1, 1a, 26 en 27 en de 14e herziening van het exploitatieplan ter...