Tuyn - 25 eengezinswoningen in Schuytgraaf

Met veel plezier laten wij je weten dat er een nieuw project komt: Wonen in Tuyn in Arnhem. Vanaf nu kan je inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Tuyn - 25 eengezinswoningen in Schuytgraaf

Woningaanbod
Deze nieuwe woonplek bestaat uit 25 koopwoningen, waaronder rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en rug-aan-rug woningen. Koopsommen vanaf € 345.000, - v.o.n. Bekijk hier de verschillende woningtypes.

Architectuur
De verschillende woningtypes in Tuyn zijn ontworpen door Mix Architectuur en onderverdeeld in twee deelgebiedjes met een eigen sfeer en uiterlijk. In Wonen aan de Achterstraat staan vrijstaande woningen (type A), tweekappers (type B) en rijwoningen (type C/D), met zicht op het rivierenlandschap. Daarnaast bevindt zich het erf van de bestaande boerderij, die herontwikkeld wordt tot een kleinschalige zorginstelling. Op de plek van de oude schuur, in het bestaande groen van het erf en naast het karrespoor, worden rug-aan-rug-woningen ontwikkeld (type E). Dat is Wonen op het Erf.

Inschrijven
Wil je ook wonen in Tuyn? Meld je aan via wonenintuyn.nl. We houden je dan van de laatste ontwikkelingen op de hoogte!

 

Tuyn - Vogelvlucht

Laatste nieuws

Goed nieuws voor de kopers van een woning in het project Blos in Schuytgraaf, Arnhem. Inmiddels is 80% van de woningen verkocht en is de...
Op 16 februari 2022 is door de gemeenteraad van Arnhem het ruimtelijk raamwerk voor veld 26/27 vastgesteld. Omdat er in het verleden afspraken zijn...
Wekelijks inloopuur | Schuytgraaf informatiecentrum