Nieuwbouw huurwoningen in de Kwartiermaker: Arnhem

Stoer en stedelijk, natuurinclusief en duurzaam, gezellig en levendig. Spreekt dit u aan? Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van Schuyts Kwartier, de nieuwste woonbuurt van Schuytgraaf. In Schuyts Kwartier krijgt de natuur alle ruimte en dat zorgt voor een gezonde en prettige leefomgeving voor mens en dier.
 

Huren in de Kwartiermaker Arnhem

In Schuyts Kwartier ontwikkelt gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen het deelproject de Kwartiermaker. Een project van 64 nieuwe grondgebonden eengezinswoningen waarvan 43 koopwoningen en 21 huurwoningen.

Op loopafstand van het station Schuytgraaf of het winkelcentrum woont u straks in de Kwartiermaker in een kindvriendelijke wijk, aan rustige verkeersluwe woonstraatjes.

De verhuur start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022. De bouw start binnenkort en de woningen worden naar verwachting eind 2022/begin 2023 opgeleverd. De huurprijzen variëren van ca. € 1.300,- tot ca. € 1.550,- . De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 120 m2 tot ca. 132 m2.

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen op het dak en uiteraard wordt er gasloos gebouwd. 

Bent u op zoek naar een nieuwe huurwoning en spreekt de locatie van de Kwartiermaker u aan? Schrijf u dan nu in als belangstellende en wij houden u op de hoogte over het proces van inschrijven en de ontwikkelingen in het project.

Graag tot ziens in de Kwartiermaker!

 

Bron: VanWonen

Kavelkaart

Laatste nieuws

Op vrijdag 15 juli ‘opende’ wethouder Bob Roelofs op winkelcentrum Schuytgraaf de eerste openbare schaaktafel: een plek waar iedereen plaats kan nemen...
De bewonersavond staat gepland op 14 juni aanstaande. Tijdens deze avond worden de bewoners bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen in de...