Goed nieuws: de verkoop van Tuyn is gestart!

Je kunt je nu inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur.

Tuyn in verkoop

Woningaanbod
Het plan Tuyn ligt in Schuytgraaf Arnhem in Locatie 3.0 het noorden van Schuytgraaf. Deze nieuwe woonplek bestaat uit 25 koopwoningen, waaronder rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en rug-aan-rug woningen. 

Benieuwd naar de woningen in Wonen in Tuyn? Klik dan HIER voor het complete woningaanbod. Op de pagina verkoopdocumentatie vind je aanvullende informatie. 

Schrijf nu in op het bouwnummer van jouw voorkeur
Schrijf je in via de website www.wonenintuyn.nl en maak een account aan. In dit account kan je via de button online inschrijven jouw interesse op een of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Lees hier alles over het inschrijfproces en digitaal toewijzen bij VanWonen. Wij adviseren je om voor inschrijving je financiële mogelijkheden te bekijken. 

Sluit inschrijving maandag 26 juni om 12.00 uur, daarna toewijzen 
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden de bouwnummers toegewezen. Is er een woning voor jou beschikbaar dan word je uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst op donderdagavond 29 juni. Hier wordt je alles verteld over het nieuwbouwplan en je woning. Reserveer deze datum alvast met potlood in je agenda als je je inschrijft!

Wij kijken met belangstelling uit naar je inschrijving.

Laatste nieuws

Omdat wij u als bewoner van Schuytgraaf graag willen informeren over de ontwikkelingen van de wijk organiseren wij tenminste 2 keer per jaar een...
Afgelopen donderdag 6 juli hebben Roel en Anke namens de CPO groep Erve Bakhuys het koopcontract met de gemeente Arnhem ondertekend.
Fietstocht voor bewoners langs de toekomstige kunstroute - 12 juli