Daar waar dromen samen wonen - Erve Bakhuys

Zeven huishoudens met een gezamenlijke missie: het realiseren van een fijne en duurzame woonplek; voor onszelf, onze kinderen, maar ook voor de natuur en alle mensen en dieren om ons heen.

Daar waar dromen samen wonen - Erve Bakhuys

Voor ons mooie woonproject "Erve Bakhuys" in Schuytgraaf, Arnhem zijn wij op zoek naar bewoners die onze gezamenlijke missie onderschrijven. Momenteel zijn er drie woningen vrij. 

Het perceel ligt op een prachtige plek aan de Achterstraat (bij de Basculebrug) en krijgt de uitstraling van een boerenerf. Er komt een tweekapper met de uitstraling van een hoofdwoning en er komen 5 schuurwoningen. Op het erf zal een gemeenschappelijke schuur worden gerealiseerd evenals een moestuin en een fruitboomgaard. Elke woning heeft ook een eigen privé tuin.  

De prijzen van de woningen liggen tussen de 432.000 en 517.000 VON en de woningen worden in de zomer van 2024 opgeleverd.

Meer weten en/of aanmelden voor een kennismaking?
Ga naar www.ervebakhuys.nl of mail naar info@ervebakhuys.nl

Erve Bakhuys

Laatste nieuws

Met een nieuw huis is er ook een nieuwe tuin om in te richten. Dat is leuk, maar vraagt ook om veel keuzes. Welke planten zijn bijvoorbeeld geschikt...
Het eerste kunstwerk getiteld ‘Take off’, dat onderdeel is van de Kunstroute Schuytgraaf, verschijnt in de wijk: de uitkijktoren van Rob Voerman wordt...