Bouwwerkzaamheden de Salamander, Meikers 3

MFC de Salamander, het gebouw aan de Meikers 3, wordt uitgebreid met 5 klaslokalen. Een deel van de op het schoolplein gelegen ‘Kiss & Ride’- parkeerplaats wordt gebruikt voor o.a. opslag van bouwmaterialen.

MFC de Salamander

Dit deel wordt daarom voor de veiligheid met hekken afgezet. Doordat deze ‘Kiss & Ride’- parkeerplaats tijdelijk voor een deel niet gebruikt kan worden is het mogelijk dat het autoverkeer tussen Meikers en Minervasingel, met name tijdens  het halen en brengen van de schoolkinderen, enige overlast ervaart.

Planning

Vrijdag vrijdag 23 augustus treft aannemer KuiperArnhem enkele voorbereidingen en op maandag 26 augustus start de aannemer in opdracht van de gemeente Arnhem met de bouwwerkzaamheden. Het streven is om de bouw eind 2019 gereed te hebben.

Laatste nieuws

Met een nieuw huis is er ook een nieuwe tuin om in te richten. Dat is leuk, maar vraagt ook om veel keuzes. Welke planten zijn bijvoorbeeld geschikt...
Het eerste kunstwerk getiteld ‘Take off’, dat onderdeel is van de Kunstroute Schuytgraaf, verschijnt in de wijk: de uitkijktoren van Rob Voerman wordt...