Bouw winkelcentrum tweede fase

De bouw van de tweede fase van het winkelcentrum gaat in maart 2021 van start. Voordat hiermee begonnen kan worden, moet de grond eerst bouwrijp worden gemaakt.

winkelcentrum

Het bouwrijp maken van het terrein vindt in verschillende fases plaats, zo proberen we de overlast te minimaliseren. De eerste fase start in de loop van de derde week van 2021 met het aanbrengen van nieuwe toe- en afritten voor het bouwverkeer. Vervolgens wordt het riool aangelegd en worden er parkeervakken gemaakt. (fase 2/3/4) Nadat alle parkeervakken aangebracht zijn, worden er nog opbreek- en graafwerkzaamheden uitgevoerd. (fase 5) Op de afbeelding bij dit artikel is een kaartje te zien waarop de verschillende fases in kleurtjes zijn aangegeven.

Parkeren

Tijdens de werkzaamheden blijft het aantal parkeerplaatsen gelijk aan de huidige situatie.

Start bouw

Op 11 maart 2021 start Plegt Vos met de bouw van het winkelcentrum, voor die tijd moeten alle bouwrijpwerkzaamheden gefaseerd uitgevoerd zijn. De opening van de tweede fase van het winkelcentrum wordt in het einde van het eerste kwartaal van 2022 verwacht.

Laatste nieuws

Met een nieuw huis is er ook een nieuwe tuin om in te richten. Dat is leuk, maar vraagt ook om veel keuzes. Welke planten zijn bijvoorbeeld geschikt...
Het eerste kunstwerk getiteld ‘Take off’, dat onderdeel is van de Kunstroute Schuytgraaf, verschijnt in de wijk: de uitkijktoren van Rob Voerman wordt...