Aanvullend onderzoek ontsluiting veld 2

Aanvullend onderzoek ontsluiting veld 2

Aanvullend onderzoek ontsluiting veld 2

Op 5 oktober is het mobiliteitsonderzoek Minervasingel en ontsluiting velden 1 en 2 opnieuw besproken op een politieke avond. Tijdens deze avond is door wethouder Paul Smeulders toegezegd een aanvullend onderzoek uit te voeren om de aannames in het mobiliteitsonderzoek te verifiëren. Daarnaast wordt er ook gekeken naar mogelijke creatieve oplossingen om het verkeer door veld 2 af te laten nemen en naar de fiets- en voetgangersveiligheid. Dit onderzoek wordt door een extern verkeerskundig bureau uitgevoerd. Over uiterlijk 6 weken worden de resultaten van het aanvullend onderzoek aangeboden aan de gemeenteraad. De onderzoeksvragen staan beschreven in de memo van wethouder Smeulders, die hier terug te lezen zijn.

Dit onderzoek is inmiddels uitgevoerd door een extern verkeerskundig bureau en de resultaten zijn door het college aan de raad gezonden. U kunt die brief van het college aan de raad en de bijlagen via deze link bekijken.

Laatste nieuws

Omdat wij u als bewoner van Schuytgraaf graag willen informeren over de ontwikkelingen van de wijk organiseren wij tenminste 2 keer per jaar een...
Afgelopen donderdag 6 juli hebben Roel en Anke namens de CPO groep Erve Bakhuys het koopcontract met de gemeente Arnhem ondertekend.
Fietstocht voor bewoners langs de toekomstige kunstroute - 12 juli