Aanbod Koop

Aanbod Koop

In Schuytgraaf zijn er de afgelopen jaren al heel wat woningen en appartementen gebouwd in karakteristieke buurten met een verrassende variatie in woningen en straten. Een ruime nieuwbouwwoning, een appartement of een gezellig hofje. Voortuinen met groene hagen en ruime achtertuinen. En dat allemaal in een bestaande wijk met alles erop en eraan, die steeds leuker en groter wordt. Elke buurt heeft zijn eigen karakter en door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem heeft Schuytgraaf een bijzondere ligging. Daardoor voldoet het wonen in Schuytgraaf aan veel individuele woonwensen. Misschien ligt ook uw toekomst in deze mooie buurt.

Te koop

Schuytgraaf is een gezellige buurt waar zowel jong als oud elkaar ontmoet. Vlakbij het centrum van Arnhem wordt gebouwd aan een groene wijk waar woongemak voorop staat! deze jonge wijk in de buurt van Arnhem biedt verschillende woningen aan, in verschillende prijsklasse. Elke buurt heeft een herkenbare uitstraling, dus er is voor ieder wat wils.

Op zoek naar een nieuwbouw koopwoning? Onderstaand een overzicht van buurten waar woningen te koop worden aangeboden:

Schuytse Laakoever

Wonen met uitzicht over het water. Op één van de mooiste plekjes in Schuytgraaf verrijst Schuytse Laakoever. Twee sfeervolle appartementengebouwen aan het water, met een uitzicht om bij weg te dromen.

De Laak en de Zeeg, zo gaan de complexen heten. De Laak met 10 ruime appartementen, een inpandige garage en een prachtig penthouse. De Zeeg met 18 appartementen telt 4 woonlagen en iets verder van het water af. Maar hoe verschillend ook, samen vormen ze een prachtig stel met karakter, waar het heerlijk wonen wordt.

Buurt aan de weide heeft een dorps karakter en ligt aan de zuidzijde van Schuytgraaf. Het is een prachtige locatie direct gelegen aan het groen tussen het oude Eikenlaantje en de Grote Weide in.
Lees meer

Bent u op zoek naar een ruim, modern appartement in de wijk Schuytgraaf? Dan kunt u uw hart ophalen bij de Schuytse Laakoever.
Lees meer

Locatie 3.0 is een ruime buurt Schuytgraaf, waarbij duurzaam, betaalbaar én comfortabel wonen perfect samenkomen. Het bouwplan omvat 350 koopwoningen, verspreid over verschillende deelbuurten.
Lees meer

Modern wonen op een eiland. Op Zuydereiland is dat mogelijk. De kubistische woningen zijn vrij in te delen, zo bepaalt uzelf het aantal woonlagen. Hier woont u zoals u dat zelf wilt in het huis dat u zelf heeft samengesteld.
Lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd relevant nieuws en leuke weetjes over Schuytgraaf