Aanbod Huur

Aanbod Huur

Schuytgraaf heeft de afgelopen jaren diverse woningen en appartementen opgeleverd. Alle woningen hebben hun eigen kenmerken en zijn te vinden in karakteristieke buurten. Elke buurt heeft zijn eigen karakter en door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem heeft Schuytgraaf een bijzondere ligging. Naast koopwoningen zijn er ook diverse huurwoningen in Schuytgraaf te vinden. Er zijn twee soorten huurwoningen: woningen in de sociale sector en woningen in de vrije sector.

Sociale sector

Zoekt u een woning in de sociale sector? Dat betekent dat u recht heeft op huursubsidie. De Arnhemse woningcorporaties zorgen voor de ontwikkeling en verhuur van de woningen in de sociale sector. Dit verloopt via de website Entree, een samenwerkingsverband van 20 woningcorporaties.

Vrije sector

Bent u op zoek naar een woning in de vrije sector huurt, dan heeft u geen recht op huursubsidie. De huurwoningen die in de vrije sector te vinden zijn, worden verhuurd door diverse partijen, zoals ontwikkelaars en makelaars.

Op zoek naar een huurwoning in de vrije sector? Onderstaand een overzicht van buurten waar deze te huur worden aangeboden:

Huren in Parnassushof betekent thuiskomen in een ruime en moderne eengezinswoning in Arnhems jongste nieuwbouwwijk. Direct achter de Internationale School worden 54 eengezinswoningen gerealiseerd in twee types.
Lees meer

Het project Lunahof biedt 31 ruime nieuwbouw eengezinswoningen aan voor de verhuur. De woningen zijn duurzaam gebouwd en voorzien van 5 zonnepanelen per woning.
Lees meer

Wij zijn gestart met de verhuur van 19 complete hoek- en rijwoningen met een huurprijs van € 815 tot € 900. De woningen hebben een oppervlakte van maar liefst 114 tot 122 m2 (inhoud 418 m3 – 463 m3) en percelen van 112 m2 tot 175 m2.
Lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd relevant nieuws en leuke weetjes over Schuytgraaf