Agenda

Leuke dingen doen in Schuytgraaf? Bezoek dan de website van InSchuytgraaf. Deze wijkvereniging organiseert leuke activiteiten, waarbij leefplezier en het bevorderen van onderling sociaal contact centraal staat. Op de website van InSchuytgraaf kunt u alle activiteiten terugvinden die in de wijk georganiseerd worden.

Waar komt inSchuytgraaf vandaan?

inSchuytgraaf bestaat uit verschillende vrijwilligersorganisaties (werkgroepen) uit de wijk. Via inSchuytgraaf zijn zij met elkaar verbonden en wordt er gecommuniceerd met de wijk. De website inSchuytgraaf.nl wordt beheerd door de communicatiewerkgroep van de wijk. De communicatiewerkgroep beheert ook de Muurkrant en maakt 6 keer per jaar het wijkblad Vierkrant inSchuytgraaf.

Vanuit het Wijkactieplan kwam de wens om alles over de wijk op één website te bundelen. Bewoners zien volgens hen door de bomen het bos niet meer. Veel facebookpagina’s, meerdere websites en twitteraccounts. Waar kan je als bewoner terecht voor alle informatie over de wijk?

Zo ontstond het idee om zoveel mogelijk sites te verenigen. De communicatiewerkgroep, de groep die ook de Vierkrant maakt, ging in overleg met de Wijkvereniging, het Wijkplatform en de gemeente Arnhem. Wijkvereniging en Wijkplatform waren meteen enthousiast. Deze samenwerking vroeg om een nieuwe naam. Niet zomaar een naam, maar een naam die staat voor alles wat er in de wijk gebeurt en is te doen: InSchuytgraaf. Zo is de nieuwe naam en de nieuwe website InSchuytgraaf.nl geboren en behoort de verwarring tot het verleden.

De 4e schat is eindelijk gevonden. De vinder heeft zich gemeld bij het informatiecentrum en heeft de prijs inmiddels in ontvangst genomen.
Lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd relevant nieuws en leuke weetjes over Schuytgraaf