Ondernemers Netwerk Schuytgraaf

Het Ondernemers Netwerk Schuytgraaf (ONS) bundelt alle informatie over ondernemingen in de wijk Schuytgraaf. In de wijk zijn ruim 1000 bedrijven gevestigd. Met 3.500 woningen en 10.000 inwoners betekent dit dat in 1 op de 6 huizen een ondernemer woont.

Vind informatie over ondernemingen in jouw wijk. Praktische informatie voor álle Schuytgraafbewoners. Lees de blogs met interessante weetjes, tips, recepten en nog veel meer. En profiteer van talloze aanbiedingen. Gebundeld op één plek door Ondernemers Netwerk Schuytgraaf – ONS. Deze ondernemers bieden talloze producten en diensten aan. Door lokaal te kopen investeer je direct in je buren en in je eigen buurt. Daarom: Kijk eerst eens bij ONS!

Ondernemer?

Wil je graag aansluiten bij ONS? Elke onderneming of ondernemer uit Schuytgraaf is van harte welkom. Door de krachten te bundelen vormen we een sterk en duurzaam netwerk.

Meld je aan!

De 4e schat is eindelijk gevonden. De vinder heeft zich gemeld bij het informatiecentrum en heeft de prijs inmiddels in ontvangst genomen.
Lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd relevant nieuws en leuke weetjes over Schuytgraaf