Woning huren

Er zijn twee soorten huurwoningen: woningen in de sociale sector en woningen in de vrije sector.

Sociale sector
Als u een woning in de sociale sector huurt, heeft u recht op huursubsidie. De woningen in de sociale sector worden door de Arnhemse woningcorporaties ontwikkeld en verhuurd. Dit verloopt via de website Entree.

Vrije sector
Als u een woning in de vrije sector huurt, heeft u geen recht op huursubsidie. De huurwoningen in de vrije sector worden verhuurd door diverse partijen. Via makelaars, de lokale huis-aan-huiskranten en de website Entree kunt u aan informatie komen.

Horstenhoogte
In Horstenhoogte zijn nieuwbouwwoningen in de verhuur: prachtig wonen aan de rand van Schuytgraaf. Bekijk hun site voor een actueel overzicht. In het Singelkwartier worden ook huurwoningen aangeboden.

Lunahof
Het project Lunahof biedt 31 ruime nieuwbouw eengezinswoningen aan voor de verhuur. De huurprijzen starten vanaf € 840,- met een gemiddelde woonoppervlakte van 116m2. Verwachte oplevering is augustus 2016. Heb je interesse? Schrijf je dan in op de website van Lunahof.

Wonen in Het Kader

Wonen in Het Kader

In Het Kader huur je een luxe afgewerkte woning vanaf € 860,- tot € 975,- per maand. De woningen variëren in oppervlakte van 122 tot 143 m2.

Banners:

© Gemeente Arnhem 2016 | Created by Rotterdams Collectief | Disclaimer