Bouw zelf uw droomhuis

Bouw zelf uw droomhuis

Zelf uw droomhuis bouwen midden in de Betuwe. Dat kan, want de gemeente Arnhem geeft in verschillende buurten in Schuytgraaf particuliere bouwkavels uit. Het concept is simpel: u koopt de grond en vervolgens laat u uw eigen woning ontwerpen en bouwen. Dat gebeurt in de sfeer van de buurt waarin uw bouwkavel ligt. U bent zelf het belangrijkste fundament van uw toekomstige woning, want als particulier opdrachtgever heeft u zelf de touwtjes in handen. U bepaalt zelf de grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling. Kortom, een bouwkavel biedt veel vrijheid.

Waar liggen de bouwkavels in Schuytgraaf?

Helenastraat: Eigenwijs wonen in Schuytgraaf

Helenastraat: Eigenwijs wonen in Schuytgraaf

Jouw woning, jouw smaak, jouw stijl!

Altijd al zelf je eigen huis willen bouwen? Maar was dit financieel niet haalbaar? Dan hebben we goed nieuws. Gemeente Arnhem biedt betaalbare kavels aan.

Noordereiland

Noordereiland

Wonen op uw eigen eiland

Aan de rand van Arnhem, maar toch binnen tien minuten van het centrum, liggen de Eilanden. Deze prachtige eilanden zijn gecreëerd op de plek van de voormalige zandwinplas De Schuytse Laak in de wijk Schuytgraaf. De Eilanden bestaan uit twee wooneilanden. Op één daarvan, het Noordereiland, zijn kavels beschikbaar waarop u zelf uw huis kunt (laten) bouwen. Heeft u interesse? U kunt hier de brochure en de procedure downloaden en met een speciale tool uw eigen kavel samenstellen en meteen zien wat het kost.

Eigen initiatieven zeer welkom!

Wilt u graag zelf een huis in Schuytgraaf bouwen, maar het huidige kavelaanbod biedt u niet de mogelijkheden die u zoekt? Wij horen graag uw ideeën!

Banners:

© Gemeente Arnhem 2017 | Created by Rotterdams Collectief | Disclaimer