Bouw zelf uw droomhuis

Bouw zelf uw droomhuis

Zelf uw droomhuis bouwen midden in de Betuwe. Dat kan, want de gemeente Arnhem geeft in verschillende buurten in Schuytgraaf particuliere bouwkavels uit. Het concept is simpel: u koopt de grond en vervolgens laat u uw eigen woning ontwerpen en bouwen. Dat gebeurt in de sfeer van de buurt waarin uw bouwkavel ligt. U bent zelf het belangrijkste fundament van uw toekomstige woning, want als particulier opdrachtgever heeft u zelf de touwtjes in handen. U bepaalt zelf de grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling. Kortom, een bouwkavel biedt veel vrijheid.

Waar liggen de bouwkavels in Schuytgraaf?

Informatie over kavels op De Eilanden

Informatie over kavels op De Eilanden

Op zaterdag 27 september 2014 is de brochure gelanceerd over project De Eilanden. Alle ruimte voor mooi wonen op een eiland in De Schuytse Laak. Op 1 november 2014 is de verkoop van de kavels van start gegaan met een geweldige opkomst. Heeft u interesse? U kunt hier de brochure en de procedure downloaden en met een speciale tool uw eigen kavel samenstellen en meteen zien wat het kost.

Nieuwe kavels in Parklane voor eigenbouw

In de buurt Parklane zijn vijf nieuwe kavels beschikbaar gekomen voor de bouw van uw eigen huis. De kavels zijn gemiddeld 430 m2 groot; de koopsommen beginnen nu al bij € 169.000!

Eigen initiatieven zeer welkom!

Wilt u graag zelf een huis in Schuytgraaf bouwen, maar het huidige kavelaanbod biedt u niet de mogelijkheden die u zoekt? Wij horen graag uw ideeën!

Banners:

© Gemeente Arnhem 2015 | Created by Rotterdams Collectief | Disclaimer