Bouw zelf uw droomhuis

Bouw zelf uw droomhuis

Zelf uw droomhuis bouwen midden in de Betuwe. Dat kan, want de gemeente Arnhem geeft in verschillende buurten in Schuytgraaf particuliere bouwkavels uit. Het concept is simpel: u koopt de grond en vervolgens laat u uw eigen woning ontwerpen en bouwen. Dat gebeurt in de sfeer van de buurt waarin uw bouwkavel ligt. U bent zelf het belangrijkste fundament van uw toekomstige woning, want als particulier opdrachtgever heeft u zelf de touwtjes in handen. U bepaalt zelf de grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling. Kortom, een bouwkavel biedt veel vrijheid.

Waar liggen de bouwkavels in Schuytgraaf?

Informatie over kavels op De Eilanden

Informatie over kavels op De Eilanden

Op zaterdag 27 september 2014 is de brochure gelanceerd over project De Eilanden. Alle ruimte voor mooi wonen op een eiland in De Schuytse Laak. Op 1 november 2014 start de verkoop van de kavels. Heeft u interesse? U kunt hier de brochure en de procedure downloaden en met een speciale tool uw eigen kavel samenstellen en meteen zien wat het kost. Let op: op 15 oktober 2014 is er tussen 17.00 en 19.00 uur een vragenuurtje in het Informatiecentrum.

Waterwonen in de Schuytse Laak

De afgelopen maanden is de gemeente druk bezig geweest met het ontwikkelen van De Eilanden, het voormalige “veld 17b”. Al eerder is voor de twee nog te realiseren eilanden in de De Schuytse Laak een landschapsvisie opgesteld: een visie op hoe de strook er straks uit moet zien. Op het schitterend gelegen Noordereiland kunnen particulieren straks hun eigen kavel bebouwen!

Nieuwe kavels in Parklane voor eigenbouw

In de buurt Parklane zijn vijf nieuwe kavels beschikbaar gekomen voor de bouw van uw eigen huis. De kavels zijn gemiddeld 430 m2 groot; de koopsommen beginnen nu al bij € 169.000!

Eigen initiatieven zeer welkom!

Wilt u graag zelf een huis in Schuytgraaf bouwen, maar het huidige kavelaanbod biedt u niet de mogelijkheden die u zoekt? Wij horen graag uw ideeën!

Overbruggingsgarantie® - compensatie dubbele woonlasten

Bent u van plan om zelf een huis in Schuytgraaf te bouwen, maar maakt u zich zorgen over de verkoop van uw huidige woning? Dan kan de gemeente Arnhem u helpen met de Overbruggingsgarantie®.

Banners:

© Gemeente Arnhem 2015 | Created by Rotterdams Collectief | Disclaimer