Woning huren

Er zijn twee soorten huurwoningen: woningen in de sociale sector en woningen in de vrije sector.

Sociale sector
Als u een woning in de sociale sector huurt, heeft u recht op huursubsidie. De woningen in de sociale sector worden door de Arnhemse woningcorporaties ontwikkeld en verhuurd. Dit verloopt via de website Entree.

Vrije sector
Als u een woning in de vrije sector huurt, heeft u geen recht op huursubsidie. De huurwoningen in de vrije sector worden verhuurd door diverse partijen, zoals ontwikkelaars en makelaars.

Het Bastion

Wij zijn gestart met de verhuur van 19 complete hoek- en rijwoningen met een huurprijs van € 815 tot € 900. De woningen hebben een oppervlakte van maar liefst 114 tot 122 m2 (inhoud 418 m3 – 463 m3) en percelen van 112 m2 tot 175 m2.

Lunahof

Lunahof

Het project Lunahof biedt 31 ruime nieuwbouw eengezinswoningen aan voor de verhuur.

Huren in Het Kader

Huren in Het Kader

In Het Kader huur je een luxe afgewerkte woning vanaf € 860,- tot € 975,- per maand. De woningen variëren in oppervlakte van 122 tot 143 m2.

Weteringseveld

Weteringseveld

In de wijk Schuytgraaf in Arnhem zijn 39 woningen ontwikkeld in de stijl van de Amsterdamse School. De naam “Weteringse Veld” verwijst naar de ligging naast de watergang en het archeologische veld (Centrumpark).

Huren in het Singelkwartier

Huren in het Singelkwartier

Wil je een huis huren in Schuytgraaf met de winkels en scholen praktisch naast de deur? Maak dan kennis met de prachtige nieuwbouw huurhuizen van het Arnhemse Schuytgraaf in het Singelkwartier.

Banners:

© Gemeente Arnhem 2016 | Created by Rotterdams Collectief | Disclaimer