Woning huren

Er zijn twee soorten huurwoningen: woningen in de sociale sector en woningen in de vrije sector.

Sociale sector
Als u een woning in de sociale sector huurt, heeft u recht op huursubsidie. De woningen in de sociale sector worden door de Arnhemse woningcorporaties ontwikkeld en verhuurd. Dit verloopt via de website Entree.

Vrije sector
Als u een woning in de vrije sector huurt, heeft u geen recht op huursubsidie. De huurwoningen in de vrije sector worden verhuurd door diverse partijen. Via makelaars, de lokale huis-aan-huiskranten en de website Entree kunt u aan informatie komen.

Lunahof

Lunahof

Het project Lunahof biedt 31 ruime nieuwbouw eengezinswoningen aan voor de verhuur. De woningen zijn duurzaam gebouwd en voorzien van 5 zonnepanelen per woning. Dit betekent dat u bijdraagt aan een beter milieu en ook nog eens bespaart op uw jaarlijkse energierekening. U huurt al een woning vanaf € 840,- per maand met een woonoppervlakte van 116m2. De eerste woningen worden 1 juli opgeleverd. Interesse? Schrijf u dan gratis in op de website van Lunahof en kom bezichtigen.

Wonen in Het Kader

Wonen in Het Kader

In Het Kader huur je een luxe afgewerkte woning vanaf € 860,- tot € 975,- per maand. De woningen variëren in oppervlakte van 122 tot 143 m2.

Banners:

© Gemeente Arnhem 2016 | Created by Rotterdams Collectief | Disclaimer